top of page

Jouw ervaringen delen?

Wat zijn (of waren) jouw ervaringen met het afbouwen en stoppen met oxycodon, fentanyl, tramadol, morfine? Ging het goed? Of juist niet...?

Door je verhaal te delen, laat je anderen  zien dat zij niet de enige zijn die het moeilijk hebben tijdens het afbouwen. En misschien kan jouw verhaal bijdragen aan een betere begeleiding van mensen die opiaten afbouwen in Nederland in de toekomst. 

Ging het afbouwen bij jou niet goed..?

Belangenorganisatie Opiaten Afbouwen zet zich actief in voor betere, meer deskundige begeleiding tijdens het afbouwen.
Eventueel kan jouw verhaal (altijd in overleg, anoniem) worden toegevoegd aan ons Dossier Afbouwen Opiaten in Nederland. Met o.a. dit Dossier bereidt de Belangenorganisatie momenteel actie voor richting beleidsmakers en medische professionals.  Lees meer.

Lees hier enkele verhalen uit het Dossier.

Ging het afbouwen bij jou WEL goed...?

Sommige mensen hebben zeer positieve ervaringen met hun arts of begeleider. Makkelijk is afbouwen niet... maar het kan ook (relatief) goed gaan! Het is belangrijk dat mensen die willen afbouwen deze verhalen kunnen lezen, om kracht uit te putten.

Stuur jij ons een hoopgevend, inspirerende verhaal over jouw afbouwtraject? Je bent van harte  welkom! Stuur een mailtje naar carol@opiatenafbouwen.nl

Lachende vrouw


Je verhaal delen: hoe werkt het?
 

  • Alles gaat in overleg met jou; wij publiceren nooit iets zonder jouw toestemming.
     

  • Zonodig worden ingestuurde verhalen een beetje ingekort en eventuele taalfoutjes eruit gehaald. Daarna sturen we het aan je terug, om te kijken of je akkoord gaat met de aanpassingen. Je kunt altijd nog dingen veranderen.
     

  • Ervaringsverhalen plaatsen we in principe anoniem. Maar je kunt er ook voor kiezen om  je naam erbij te zetten.
     

Stuur een mailtje naar carol@opiatenafbouwen.nl

bottom of page