top of page

Chatgroep voor Partners en Ouders

De besloten chatgroep is speciaal voor partners en ouders van mensen die opiaten afbouwen. Hier kun je je verhaal kwijt, praten met anderen, ervaringen en tips uitwisselen. 

LET OP:  deze groep is niet bestemd voor mensen die zelf afbouwen. Zij kunnen terecht op onze besloten Facebookgroep Opiaten Afbouwen.

Ben je al lid? Je kunt hier inloggen.

Nog geen lid? Klik op Inloggen om je te registreren.

Op het lidmaatschap van deze chatgroep is de Privacyverklaring van Opiaten Afbouwen van toepassing.

Meldingen ontvangen op je telefoon

Download de Wix Spaces app in de Google Play Store; deze app staat in verbinding met onze website en stuurt je een melding wanneer iemand iets nieuws post in de groep.

Het valt soms niet mee...

Het valt soms niet mee om partner (of ouder) te zijn van iemand die opiaten afbouwt. Als partner moet je het hele afbouwtraject "meebeleven", begrip tonen, ondersteunend zijn, geduldig zijn, aandacht geven. Soms is dat een hele opgave. 

Een relatie kan zwaar onder druk komen te staan wanneer een van de partners opiaten op doktersrecept gebruikt. Ook de chronische pijn waarmee je partner te maken heeft speelt daarbij een rol. 

Iedereen in deze groep weet uit eigen ervaring hoe het is om naast iemand te staan die het moeilijk heeft, die je soms niet begrijpt en die je vaak zo moeilijk kunt helpen. 

 

Dit is een veilige plek waar je vrijuit kunt spreken. Je kunt open en eerlijk je verhaal doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je partner meeleest, of dat je commentaar krijgen van andere mensen. Je kunt elkaar advies en tips geven, je verhaal doen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen.

 

Op het lidmaatschap van deze chatgroep is de Privacyverklaring van Opiaten Afbouwen van toepassing.​​
 

bottom of page