top of page

Vrijwilliger worden

Stichting Opiaten Afbouwen komt op voor de belangen van mensen die opiaten-op-doktersrecept gebruiken en/ of afbouwen.  Om dat nog beter te kunnen doen hebben wij de Belangenorganisatie Opiaten Afbouwen opgericht.
 

In het Actieplan Belangenorganisatie Opiaten Afbouwen lees je meer over onze plannen voor de komende periode Om deze plannen we te realiseren hebben we hulp nodig.

Er moeten contacten gelegd worden met organisaties, er moeten mailinglijsten en adreslijsten worden aangelegd, plannen en ideeën moeten worden besproken en beoordeeld.

 

Als jij op vrijwillige basis wil bijdragen aan onze organisatie, dan horen we graag van je. 

 

Stuur ons een e-mail en vertel iets over jouw talenten, interesses, vaardigheden en eventuele werkervaring die nuttig kan zijn voor de Organisatie. 

Vertel ook iets over je gezondheid: ben je  actief, helder...? Of niet altijd even fit? Voor ons is dat belangrijk om te weten.

 

Geef aan hoeveel tijd je hebt. Zo kunnen wij alvast een inschatting maken van hoe je zou kunnen bijdragen. 

 

Mensen met een professionele achtergrond op het gebied van teksten, sociale media, officiële contacten met instanties zijn bijzonder welkom. Maar ook mensen met andere ervaring, levenservaring, verwelkomen wij graag! 

Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij zich verdiepen in activiteiten van Stichting Opiaten Afbouwen en onze website www.opiatenafbouwen.nl goed doornemen. Dat kan gaan om het medische gedeelte maar ook om het organisatorische gedeelte. Het is voor ons belangrijk dat je weet wat er speelt, zodat je een goede bijdrage kunt leveren. 

Interesse....?
Stuur een mail naar carol.vlugt@opiatenafbouwen.nl onder vermelding van  naam, e-mailadres en telefoonnummer.

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op
om een afspraak te maken voor een gesprek via telefoon of online.

Logo Belangenorganisatie Opiaten Afbouwen
bottom of page