top of page

Medische Advies Raad

Opiaten Afbouwen beschikt over een Medische Advies Raad; deze geeft advies bij hulpvragen van bezoekers van de website en onze Besloten Facebookpagina. Zo kunnen wij hulpvragers altijd een deskundig, medisch onderbouwd antwoord bieden. Daarnaast adviseert de Medische Advies Raad ons bij beleidskwesties. 

Vincent Feis, verslavingsarts
Vincent Feis

Dr. Vincent Feis is verslavingarts. Zijn expertise is de behandeling van patiënten met chronische pijn die verslaafd zijn geraakt aan opiaten op doktersrecept. Als Verslavingsarts KNMG is hij breed opgeleid in de preventieve, eerste- en tweedelijnszorg. Als hoofd- of regiebehandelaar is hij eindverantwoordelijk voor het diagnostische proces en de behandeling van patiënten met een verslaving. 

Natasja Maes-Cornelissen
Natasja Maes-Cornelissen

Natasja is sinds 2016 werkzaam als pijnconsulent bij DC-klinieken Maastricht https://www.dcklinieken.nl.  Zij is centraal aanspreekpunt voor patiënten met chronische pijn. Samen met de patiënt gaat ze op zoek naar de factoren die hun pijnklachten beïnvloeden en in stand houden. Ze geeft uitleg over het pijnsysteem in het lichaam en geeft begeleiding bij het terugpakken van de regie over pijn. Doel: een betere kwaliteit van leven.

Ook het begeleiden van patiënten die overwegen om opiaten af te bouwen of daar al mee bezig zijn is onderdeel van haar werkzaamheden. Natasja heeft zelf ondervonden hoe heftig de afbouw van opiaten kan zijn, zelfs na korte tijd van gebruik. Zij helpt Opiaten Afbouwen met het samenstellen van informatie over chronische pijn en opiaatgebruik en geeft advies bij hulpvragen.

Fatiha Eamarouchan, apothekersassistent en opleider
Fatiha Eamarouchan

Fatiha is apothekersassistent en farmaceutisch manager te Rotterdam met jarenlange ervaring. Samen met Serina Driessen is zij eigenaar van de organisatie Medical Maatzorg (https://medicalmaatzorg.nl/). Medical Maatzorg verzorgt lezingen en bijscholing voor apothekersassistenten en ondersteunt apotheken bij het verlenen van een betere zorg.

bottom of page