top of page

Online tramadol bestellen, hoe stom kun je zijnMijn dochter is mijn schatje

Hallo, ik ben Bella bijna 32 jaar, 8 april ben ik weer jarig en dan is het bijna 5 jaar dat ik tramadol gebruik.

 

Al jaren had ik last van me rug, vaak naar de dokter geweest enzovoort maar ik voelde me nooit gehoord. Hij deed niks dan fysio dit en fysio dat, maar ik schoot er niks mee op. Ik had altijd pijn.


Toen werd me dochtertje geboren. Ik kreeg tramadol vanwege de pijn van de katheter, de pijn in me rug en stuwing.  


En ja, toen ging het mis. Eindelijk was ik van me rugpijn af, die tramadol was zo’n opluchting, dus ik bleef doorgaan. Me mam gebruikte ook tramadol, al veel al langer dan ik en zag hoe zij er van opknapte, dus ik dacht, dat wil ik ook. Mijn dokter schreef het gewoon voor, hij stelde weinig vragen.


Maar na een jaar was het  in één keer afgelopen. Ik moest van 4 pillen van 50 mg naar helemaal niks meer, ineens stoppen zonder afbouwen. Ik had al direct afkickverschijnselen. Zware hoofdpijn, onrustig en zweten, ik kon me dochtertje bijna niet meer optillen. Ik voelde me superslecht, het ging compleet mis.

 Het ging compleet mis

Toen zag ik dat je ook online kon bestellen. En dat was mijn grootste, allergrootste fout. Ik ging over op illegaal spul, zo ben ik van tramadol 50 naar 100 gegaan, tot uiteindelijk 300 per dag. En nu zit ik met de gebakken peren. Ik wil er vanaf omwille van me dochtertje, me man en mezelf. Ik heb meer pijn dan ik vroeger had, dat komt van de tramadol, bijwerking van opiaten. Ja, dat is echt zo. Dus ook dat is niet goed.


Ik was door de herhaalrecepten van de dokter waarschijnlijk al verslaafd, maar door online te gaan bestellen is het helemaal uit de hand gelopen. Ik had echt geen besef hoe verslavend het kan zijn.


Ik merkte steeds meer dat die pillen meer kwaad doen dan goed. Daarom was het uiteindelijk helemaal niet zwaar om me aan te melden bij de verslavingszorg. Juist ook omdat ik er zelf achter sta en voor mezelf ook echt wil stoppen. Online tramadol bestellen, hoe stom kan je zijn... maar nu ga ik dan eindelijk afbouwen.

 

Straks is het dan zover. Eerst nog drie keer naar groepsgesprek. We praten vooral over het effect op je lichaam en wat het emotioneel met je doet, ook de doelen die je wilt bereiken en waarom. Best interessant en ik steek er veel van op, moet ik zeggen.


Ik zie er niet tegenop om te stoppen. Waar ik wel bang voor ben is dat er misschien weer ellende komt en terugvallen. Of als ik eraf ben, dat ik terug in een zware sleur terecht kom. Maar ik ga er gewoon voor!!! Eindelijk.


Ook financieel zal het heel veel schelen. Dat online illegaal bestellen is best een groot kostenplaatje. Ik had misschien wel een nieuwe auto kunnen kopen, als ik al dat geld apart had gelegd.

 Ik had misschien wel een nieuwe auto kunnen kopen

Op de foto zie je mij samen met mijn dochter, mijn schatje. Zij en me man zijn voor mij de reden om te stoppen. Op naar een betere toekomst, samen. Samen sterk!

 

238 weergaven

2 Comments


Guest
Apr 08

Ja zo stom vind ik het eigenlijk niet, ik vind jouw huisarts veel dommer!!! En afbouwen is echt niet nodig hoor, ik slikte 100 mg oxycodon 6,5 jaar en ben ineens uit t niets gestopt. 2 dagen even doorbijten en je bent er

Like
Guest
Apr 09
Replying to

Fijn voor jou, Gast. Helaas ben je een uitzondering met jouw snelle stop; voor 99% van de andere mensen is het heel wat moeilijker. Online kopen is wel stom - want het kost je een vermogen, zoals je leest in het verhaal.

Like
bottom of page